Tackar & Bugar!!

Marknaden blev toppen!! Jag tackar alla som köpte mina haklappar!! Hoppas att ni blir nöjda!! Annars hör av er med både Ris o Ros, hade variot kul o vet a vad ni tycker!!

Jag har nu ett antal haklappar kvar som jag kommer förtsätta sälja här!! dom koster 60:- eller 2 för 100:-, jag skickar dom gärna o det kostar 12:- för 1 haklapp. Jag har oxå kvar några sagellappar o finns d inresse av dom så kostar dom 25:-.  

 

 Dessa 6 haklappar säljer jag för 40:-/st då det är den gammla fickan och några utan ficka!!

 Närbild 1

 Närbild 2

 Närbild 3

Jag kommer leta upp liite fräcka tyger o sy nya sagellappar då d gick så bra på marknaden!! Sen är d ju lite kul o ha en haklapp som alla barn har!!! =)

Ha nu en fin vecka!! O mejla eller lägg ett inlägg som beställning, vid intresse!!   Tack!!






Färdig!!

Jo så e det!! Jag är faktiskt färdig med alla haklappar!! Jag kommer ha 43 haklappar med mig på marknaden så där e o välja på!!! Jag o min mamma satt igår o fixade lite med sagelhaklappar, så nu kommer d oxå finnas d på marknaden!! Här kommer lite bilder på dom!! Jag kommer ta 25:- för dessa.

 

Hoppas på att träffa er på Marknaden i Tomelilla!! O när ni ändå är o hälsar på mig så varför inte köpa en originell haklapp från JaMs Desig!! Ha en fin helg o första advent!!


Nya ideer!

Har suttis nu o funderat ett tag på om jag skall utveckla o sy mer än haklapparna!! Jag har skissat och sytt en  snabb dregellapp med fleece på baksidan!! Kanske oxå något att sattsa på!! ??

 

 

Skriv gärna ett inlägg om d finns intresse av dessa, då vet jag o kan börja sy upp o då blir d kanske en till sak på julmarknaden!!! =)

Bokat!!

Då var det bokat!!! 28 November mellan 14 - 19 på Tomelilla Julmarknad/Julskyltning kommer jag stå i ett stånd o sälja Haklapparna!! =) Välkommna!!

 

Marknadsförberedelser!!!

Då har jag bestämt mig för att stå på Julmarknaden/julskyltningen här i Tomelilla den 28 November!! Tillsammans med min sambo o hans dotter har vi idag kippt o skurit ut lite mer än 40 haklappar!! Phu!! Men snygga blir dom!!

Så kom till markanden vet jag!! =)

  Jag sätter ihopa haklapparna o det finns bara ett fåtal av vissa färger så om d är någon speciell färg så är d först till kvarn!!!

Kanske ett steg upp!!

Idag har jag fundertat på hur jag skall få detta vidare utvecklat..............Jo jag hade tänkt om jag vågar, fråga en en som skall starta en barnklädes affär i Tomelilla om hon skulle vilja ha mina haklappar till försäljning där......kunde kanske vara en bra ide!?!?! Eller??? Om inte annat så hade d varit kul!!!

Idag har jag oxå sytt färdigt Moas haklappar. Jean hade beställt en lila o de fick hon, sen skulle jag överraska henne med nått jag själv satt ihopa, o resultatet blev...........Rosa,gult!!!! =)



Om intresse finns för att få en haklapp sydd till Julklapp eller present eller bara till eget bruk, tveka inte och höra av er, snart kommer d prickiga att försvinna o nya tyger med färger o former kommer in..........Vid kontakt mejla mig på [email protected] eller gör ett inlägg här på bloggen!!!


Förkläde till Tilda!

Yes, med Tildas hjälp blev vi färdiga med hennes förkläde, så nu kan vi baka ända fram till Jul!!
Såklart går dessa oxå och beställa och kommer att kosta 100:-, kanske en trevlig Julklapp till små bagare!! =) Och så klart syr jag d efter önskemål och storlek!!! =)


Färdigt!!

Japp då var Cissi & Leias halkapp färdig & även Jessica & Isaks haklapp Båda valde en svart haklapp med röd respektive blå uppsamlinsficka!!



Sen har jag en leverans till Norge på 3 haklappar som oxå är klara nu!!



Jag har börjat med att sy ett förkläde till Tilda oxå!! Så vi får se hur d blir!!

Fler beställningar......

Ja då har jag nya beställningar, så då sätter jag igång o syr!!! 2 beställningar från Öppet hus & 1 beställning från Norge!!! Kul att vidga sina vyer lite!!


Bredare uppsamlingsficka

Japp då har jag suttit o knepat o knåpat för att uppsamlingsfickan inte skall ligga innåt utan den skall stå ut av sig själv!! Min kära sambo hjälpte mig så nu kommer alla haklappar med uppsamlingsficka att få en bredare ficka som står ut så d blir lättare att fånga upp det som ramlar ner!!

Idag har jag sytt med den nya färgen Brun. Brun grund / Rosa ficka & Orange grund / Brun ficka.

  

Leverans och nya ideer!!

Japp då är Emma o Elins haklappar klara!! Dessa kommer skickas till Lomma o där hoppas jag att dom skall vara till nytta o bli omtyckta!!



Jag fick en ny ide av vår ena mamma från föräldrargruppen.....kanske skulle sattsa på att sy hjulskydd till vagnen, kanske i lite olika färger o ändå kunna ligga under Emmaljunga o dom andra vagnmärkena i pris......vad tycker ni?? Finns d intresse??

Skriv gärna lite kommentarer så jag vet om d finns intresse eller om nått är bra eller dåligt!! Kul o veta!!

ny färg

Idag har jag fått hem mera kantband i svart och röd, jag fick oxå hem mera tyg i svart med vita prickar och även brunt med vita prickar som är snyggt att matcha med nästan alla andra fäger.......bara fantasin som sätter gränser!!



återkommer ikväll med ny sydda haklappar!!! =)

RSS 2.0