Sagellappar med namn...........

Då har jag fått hem tyg i 2 olika färger, Turkos/blått o korall......detta har jag börjat att trycka namn på och blir toppen fina sagellappar!!! Just nu finns bara vitt o svart fär till texten men jag skall beställa fler färger i tyg o textfärg........Dessa sagellappar kommer kosta 35:-





Sen har jag fått hem ett svsrt tyg med vita elefanter, ett rosa tyg med apor, ett blått med apor kanon fina!!! Ett blårutigt och Hallo Kitty tyg oxå..........sen finns det även föler av dom andra tygerna som finns i bloggen........dessa kostar 25:- Vid intresse skicka ett mejl på [email protected] eller skicka ett inlägg här på bloggen så svarar jag dig med mer info!!!







Glöm inte mina haklappar dom finns kvar .........just nu 45:- per haklapp utav dom som finns kvar innan våren kommer!!

mvh JaMs Design!!!

Sagellapp & Lite vårnytt!!!

Nu kommer foton äntligen på några av dom nya haklapparna jag har sytt...........Skall försöka hitta lite andra roliga vaxtyger........näst nästa helg när vi skall åka uppåt!!







Jag har oxå pysslat lite med namnsagellappar idag........Gjorde en till Lykke o ja den blev rätt fin......mycket pill o pyssel, men väldigt fint resultat, Kan tänka mig att ta upp detta men kommer att hitta ett annat sätt att namna dessa fina små lappar!!



Hoppa på lite  kommentarer nu då d har varit rätt tort på d ett tag nu.........lite feedbak om sakerna!
Jag skulle oxå vilja att ni talar om hur ni har hittat min blogg.....!!! Nyfiken!!

Tack o trevlig kväll!!!

Foton.

Idag kommer jag sy klart dom rutiga haklapparna!!

Jag har fått massor med beställningar på sagellappar o haklappar så finns intresset hör av er så fort som möjligt då dom börjar sina, ibland är färgen en viktig sak när man väljer!!!

Bilder kommer in idag på dom rutiga och lite av den nya vårcollektionen!!!

Jag fick en förfrågan om jag kunde göra sagellappar men namn på.......detta skall jag undersöka närmare, o självklart kommer dessa att bli lite dyrare men såååå tufft med sagellapp o sitt egna namn på!!!

Ha en fin dag!!

Rutigt!!

Idag skall jag test sy det nya rutiga vaxduken jag fått hem, Tyvärr fanns d bara i 2 färger rött o lila men skall hitta lite andra färger oxå!!! Ytan på detta är lite grövre o rabbigare, alltså inte slätt!!


Passa på nu!!

Ja då har jag en del haklappar kvar som jag kommer sälja ut nu innan våren kommer då jag har börjat med att sy nya i fina ljusa vår färger!! Turkos, grön, rosa, gul mfl.

Dessa haklappar finns o dom kostar nu 45:- för 1 & 80:- för 2 detta kommer hålla fram till haklapparna är slut eller till den sista januari. Passa på och hör av er om intresse finns!!

 Ha en härlig helg!

RSS 2.0